Välkommen till en kreativ, kul och bildande höst!

VLT Västmanlands Länstidning 170824 VLT Västmanlands Länstidning 170824

Karins Magasin vill vara ett samtal i samtiden. En litterär salong i dess finaste bemärkelse; en samlingspunkt för människor som tycker att litteratur är så mycket mer än underhållning. Att litteratur är själva livets blodomlopp. Något som förenar oss människor och som ibland får hjärtat att slå lite snabbare. 
Under hösten kommer du att få möta Jon Forsling som har skrivit en bok om Alcatraz och intervjuat tidigare fångar. Den 27 september besöker han Karins Magasin. Solja Krapu-Kallio, estradpoet har gett ut diktsamlingar, romaner och bilderböcker. Den 24 oktober gästar hon Karins Magasin med sin nya bok om Westins café och konditori. Den 16 november presenterar vår egen Helena Öberg sin nya bok Kattvinden, som hon skapat tillsammans med bildberättaren Kristin Lindström. Och när det blir dags för säsongsavslutning den 7 december skakar vi loss med lite Dirty Dancing och diskuterar kultfilmen som firar trettioårsjubileum. Själva har vi nätt och jämnt fyllt ett halvt. Tack kära publik för ett fantastiskt första halvår och varmt välkomna till nästa!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln