Fira ett år med oss 7 och 8 mars!

Varför nöja sig med en födelsedag?

Karin Westman Berg Karin Westman Berg

Den 8 mars är det ett år sedan Karin Magasin hade sin första litterära salong. På andra sidan väggen föddes konstnärskvinnorna Gaia - på samma dag. Nu firar vi vår första födelsedag tillsammans, på GalleriK. Välkommen till en kväll med Karins Magasin, där Karin Westman Berg, pionjären och inspiratören står i centrum. Dessutom lyfter vi fram några glömda kvinnor ur Karins Magasin. Det blir givetvis bubbel i glasen och som vanligt utlottning av böcker.
Samma kvarter som vanligt, men ingång från gatan; Slottsgatan 17, Västerås. Kvinnodagen, 8 mars, kl. 19 - 20:30. Välkommen att fira med oss! 

Förfest med Tina!

Tina Wilhelmsson gästar Karins Magasin 7 mars. Klicka på bilden så får du ett smakprov.  (foto: Sofia Kits) Tina Wilhelmsson gästar Karins Magasin 7 mars. Klicka på bilden så får du ett smakprov. (foto: Sofia Kits)

När Tina Wilhelmsson var liten drömde hon om att bli chef. När hon sedan, efter att ha skaffat sig akademisk examen, började klättra på karriärsstegen valde hon att hoppa av och förverkliga en dröm. Nu är hon artist och använder visor och ett engagerande scenspråk som medel för att skapa ett mer jämlikt samhälle. Med allvar, humor och ironi speglar hon träffsäkert vår samtid. Tina är en uppskattad och flitigt anlitad artist och gör flera hundra spelningar per år. Den 8 mars är det Internationella kvinnodagen och då firar Karins Magasin 1 år.  Kvällen innan har vi förfest. Då gästar Tina Wilhelmsson  Karins Magasin. En kväll med sång och musik och ett samtal om drömmar och modet att göra skillnad. Karins Magasin, onsdagen den 7 mars kl. 19-20:30. Välkommen! 

Kommentera gärna:

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln